Hlavní obsah

Auto vylétlo z D6. Spolujezdec zemřel, řidič bojuje o život

Březová
Aktualizováno

Na dálnici D6 se u sjezdu na Březovou nedaleko Sokolova stala ve čtvrtek večer tragická dopravní nehoda. Podle dosavadních informací dostal seat smyk a vylétl ze silnice. Na místě zemřel čtyřicetiletý spolujezdec. Dvaadvacetiletý řidič utrpěl velmi vážná zranění, další patnáctiletá spolujezdkyně měla středně těžká zranění.

Foto: PČR

Při nehodě na dálnici D6 u Sokolova zemřel 40letý spolujezdec.

Článek

O neštěstí, k němuž došlo před devatenáctou hodinou, informovali policisté nejdříve na sociální síti X. V pátek ráno jejich mluvčí Jan Bílek doplnil, že dvaadvacetiletý šofér seatu směřoval od Sokolova do Chebu. „Zřejmě při předjíždění jiného vozidla nepřizpůsobil na mokré vozovce rychlost, vyjel vpravo mimo komunikaci, prorazil oplocení, narazil do několika stromů a s autem se převrátil na střechu,“ popsal.

Čtyřicetiletý spolujezdec na místě zemřel. Mluvčí krajské záchranky Radek Hes doplnil, že řidič utrpěl velmi vážná zranění a vrtulník ho letecky transportoval do plzeňské fakultní nemocnice. Patnáctiletá spolujezdkyně měla středně těžká zranění. Sanitka ji odvezla na chirurgii do Sokolova.

Přesnou příčinou a okolnostmi tragické nehody se nadále zabývají kriminalisté.

Řidič, který na Sokolovsku smetl matku s dcerou na kole, byl opilý. Žena zemřela

Krimi

Výběr článků

Načítám