Hlavní obsah

Tragická nehoda na D1 před Prahou. Přes dálnici utíkal zloděj, který se vloupal do auta na parkovišti

Praha
Aktualizováno

Smrtelná dopravní nehoda komplikuje provoz na dálnici D1 ve směru do Prahy. Auto na dálnici srazilo chodce, který přebíhal přes silnici. Následně odletěl do protisměru, kde ho srazilo jiné vozidlo. Byl na místě mrtvý. Podle policie šlo o muže, který utíkal od provedeného vloupání na nedalekém parkovišti. Provoz v místě nehody byl do 9:15 omezený.

Smrtelná nehoda na dálnici D1 u PrahyVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Článek

„Dopravní nehoda se smrtelným zraněním komplikuje příjezd do Prahy na dálnici D1 za Průhonicemi na úrovni benzinových stanic. Podle prvotních zjištění přebíhal muž dálnici a srazilo ho vozidlo,“ uvedli policisté na sociální síti X.

Poté, co sražený přeletěl do protisměru a srazilo ho další auto, došlo k hromadné nehodě. Podle hasičů se srazilo celkem pět osobních a jedno nákladní vozidlo.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda u Průhonic

„Na místě jsou také kriminalisté, jelikož pracujeme s informací, že muž přebíhal dálnici, protože utíkal od provedeného vloupání do vozidla na parkovišti,“ doplnila policie na X.

Záchranná služba na místě ošetřila další tři zraněné. „Na místě jsou další tři zraněné osoby, všechny při vědomí, mimo ohrožení života,“ uvedli na síti X. Na místě zasahovalo několik posádek záchranářů a také koroner.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Kolona na D1 u Prahy

„Ve směru do Prahy je průjezdný jeden jízdní pruh a na Brno dva. Na místě zasahují všechny složky IZS a je předpoklad, že se v místě budou tvořit dlouhé kolony,“ dodala policie.

Kolona na dálnici dosahovala až na úroveň Strančic. „Provoz na dálnici byl v 9.15h plně obnoven,“ popsali situaci na místě policisté.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Policisté na místě nehody u Průhonic

Řidička na Strakonicku najela do skupiny cyklistů, čtyři zranění včetně dětí

Krimi

Výběr článků

Načítám