Hlavní obsah

Tělo nalezené u Lovosic patří nejspíš ztracenému rybáři. Nezvěstný byl 10 dní

Tělo nalezené v pondělí v podvečer v Labi mezi Žalhosticemi a Lovosicemi na Litoměřicku patří s největší pravděpodobností rybáři, který 11. října zmizel v Ohři u Litoměřic. Do řeky spadl a pak si chtěl zaplavat. Od té doby byl nezvěstný.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

Že by mohlo jít o rybáře, potvrdila policie.

„Je zde velká pravděpodobnost, že se jedná o muže, který byl od 11. října pohřešovaný po pádu do řeky Ohře. Nicméně tato skutečnost bude potvrzena až po provedené soudní pitvě a ztotožnění osoby na základě znaleckého zkoumání z odvětví genetiky pomocí analýzy DNA,“ uvedla pro Novinky mluvčí policie Pavla Kofrová.

U nálezu těla bez známek života v řece zasahovali hasiči v pondělí vpodvečer. Případ si převzali kriminalisté. Policie už v pondělí uvedla, že zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se na smrti osoby podílel někdo cizí.

Nahodil prut a spadl do řeky

Rybář byl nezvěstný od pátku 11. října. Se svou přítelkyní se tehdy vydal rybařit na Ohři, kousek od soutoku s Labem. „Nahodil prut do řeky a při nahazování do ní spadl. Když už byl mokrý, rozhodl se, že si zaplave, a od té doby je nezvěstný,“ popsala tehdy policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Rybář na Pardubicku chytil kapra a málem se utopil. Museli ho oživovat

Krimi

Výběr článků

Načítám