Hlavní obsah

Strážníky v Plzni překvapila taštička s erotickými pomůckami

Hlídku plzeňských strážníků zaujala při středeční obchůzce Pařížskou ulicí v centru města kosmetická taštička, která volně ležela na zábradlí. Po jejím otevření se nestačili divit.

Foto: Městská policie Plzeň

Obsah kosmetické taštičky strážníky překvapil

Článek

„Obsahovala erotické pomůcky jako vibrátor, lubrikační gel a tematické filmy na CD nosičích,“ uvedla mluvčí městské policie Jana Pužmanová. Na svých facebookových stránkách strážníci obsah taštičky komentovali jako „vzrušující nález “. Podle Pužmanové skončily nalezené pomůcky na oddělení ztrát a nálezů Úřadu městského obvodu Plzeň 3.

Město ze zákona opatruje nalezené movité věci maximálně tři roky ode dne jejich odevzdání. Nepřihlásí-li se o ně vlastník v této lhůtě, stává se samo jejich vlastníkem. Poté se vyřazují a buď se likvidují, nebo se je město pokusí prodat.

V průměru je do plzeňského skladu ztrát a nálezů přineseno během roku téměř okolo dvou tisíc věcí. Mezi běžné nálezy patří klíče, peněženky, doklady, bankovní karty nebo mobilní telefony. Lidé jsou ale také schopni někde zapomenout nebo odložit například i invalidní vozík, kajak, plynovou bombu, hasicí přístroj nebo leteckou uniformu.

V sexshopech nejvíce nakupujeme vibrátory, masturbátory a erotické prádlo

Sex a vztahy
Související témata:

Výběr článků

Načítám