Hlavní obsah

Srážka dvou aut a náklaďáku u Kolína: jeden mrtvý na místě, těžce zraněná žena

Jeden člověk zemřel ve čtvrtek ráno při nehodě dvou aut a nákladního automobilu v Kolíně. Provoz na obchvatu města bude uzavřen na delší dobu, na místě zasahoval také vrtulník letecké záchranné služby. Ten do nemocnice přepravil těžce zraněnou ženu.

Tragická nehoda u KolínaVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Článek

Nehoda se na silnici I/38 stala v 9:15. „Jeden pacient utrpěl natolik těžká zranění, že jim na místě podlehl. Druhá pacientka utrpěla těžká poranění hrudníku, lékař ji musel zaintubovat a napojit na umělou plicní ventilaci,“ řekla Novinkám mluvčí záchranné služby Monika Nováková.

Záchranáři následně zraněnou ženu naložili do vrtulníku letecké záchranné služby a transportovali do Ústřední vojenské nemocnice v Praze. „Třetí pacient s lehkym zraněním byl převezen po ošetření do kolínské nemocnice,“ dodala Nováková.

Mluvčí policie Michaela Richterová uvedla, že obchvat Kolína bude po nehodě delší dobu uzavřen.

„Nákladní auto jelo ve směru na Čáslav a proti němu z dosud nezjištěných příčin vyjelo do protisměru osobní auto Škoda Octavia,“ popsala Richterová. Nákladní automobil poté vyjel ze svého směru a bočně narazil do protijedoucího vozidla.

Na místě zemřel řidič z octavie, u kterého kriminalisté nařídili soudní pitvu. „Okolnostmi nehody se nadále zabýváme,“ dodala.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Tragická nehoda u Kolína

Dívce, která po střetu s tramvají přišla o nohu, zastavil krvácení strážník páskem od kalhot

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám