Hlavní obsah

Soud řešil sex v dětském domově na Klatovsku. Vychovatelka načapala dvojici v posteli

Bylo po večerce, když šestnáctiletá dívka tajně přišla na pokoj za chlapcem, o dva roky mladším, a měli spolu pohlavní styk, při kterém je nachytala vychovatelka. Sex mladé dvojice v dětském domově na Klatovsku z letošního února řešil nyní tamní okresní soud.

Foto: Archiv Novinky

Ilustrační foto

Článek

Státní zástupkyně viní chovankyni z pohlavního zneužití. „Úmyslně vykonala soulož s dítětem mladším 15 let, ačkoliv věk poškozeného dobře znala,“ prohlásila žalobkyně.

Soud ji nakonec potrestal jen mírnou podmínkou. „Obžalované jsem uložil šest měsíců odnětí svobody s podmíněným odkladem na jeden rok,“ uvedl soudce Petr Sperk s tím, že rozsudek je pravomocný.

Dívka před soudem řekla, že s poškozeným spolu chodili. Ten večer za ním přišla na pokoj pro pusu. Podle jejích slov se ale začali líbat a následně mezi nimi došlo k pohlavnímu styku, při kterém je načapala vychovatelka. Ta věc ohlásila vedení domova, které informovalo policii.

Při souloži použil kondom

Z hodnocení obžalované vyplývá, že není problémovou. Dobrý posudek má i ze školy. Hoch přiznal, že to byla jeho první sexuální zkušenost. Při souloži použil kondom, který schoval, když přišla vychovatelka.

Žáci základní školy na Klatovsku si krátili přestávku sexem. Řeší to policie

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám