Hlavní obsah

Školák na pražské základní škole bodl spolužáka nůžkami do zátylku

Hádka mezi dvěma žáky druhého stupně Základní školy U Krčského lesa skončila pobodáním. Školák v úterý odpoledne nůžkami bodl spolužáka do zátylku. Případem se zabývá policie, zraněný chlapec skončil v nemocnici.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

„Po incidentu mezi dvěma žáky byl jeden z chlapců se zraněním převezen do nemocnice. Případem se zabývají pražští kriminalisté,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Rybanský k události, která se odehrála na ZŠ U Krčského lesa v Jánošíkově ulici.

O případu jako první informoval server iDnes.cz, podle kterého došlo k hádce mezi dvěma žáky z druhého stupně. Server uvedl, že jeden z žáků napadl druhého nůžkami a zranil ho na zátylku.

Kriminalisté zatím nestanovili právní kvalifikaci případu. „S ohledem na věk zúčastněných osob nelze poskytovat bližší informace,“ dodal Rybanský.

S ředitelkou školy Dagmar Malinovou se ve čtvrtek odpoledne nepodařilo spojit, asistentka uvedla, že není u sebe v kanceláři. Server ale citoval její zprávu, kterou rozeslala rodičům. „Vaše děti nejsou ve škole ohroženy a také výuka probíhá v běžném režimu,“ napsala s tím, že bližší informace neposkytne.

Dívku, která v Domažlicích pobodala dva spolužáky, zpacifikovali učitelka a ředitel

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám