Hlavní obsah

Školák na Klatovsku je podezřelý, že znásilnil o 30 let starší Ukrajinku

Kriminalisté vyšetřují patnáctiletého chlapce z Klatovska pro podezření, že znásilnil o 30 let starší ženu z Ukrajiny. Podle informací Novinek využil její silné opilosti a odtáhl ji do lesa, kde na ní vykonal soulož.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

„S ohledem na citlivost případu a věk zainteresované osoby nebudeme sdělovat žádné podrobnosti,“ uvedl mluvčí klatovské police Michal Schön.

K incidentu mělo dojít na konci srpna poblíž ubytovny, kde žena pobývala. Školák si cizinku vyhlédl, když se motala u silnice.

„Přiběhla za mnou kamarádka, abych s ní šla do lesa, že je tam žena, kterou asi někdo znásilnil. Říkala mi, že viděla, jak ji tam táhl za ruce po zádech nějaký mladík,“ popisovala Novinkám jedna ze svědkyň.

Rusové jí zastřelili manžela, pak Ukrajinku před zraky dítěte hodiny znásilňovali

Válka na Ukrajině

Když obě došly na místo, žena tam seděla na zemi a neměla spodek oblečení. „Byla celá od jehličí a špinavá. Spodní kalhotky a ponožky měla pod sebou. Měla také vyzuté obě boty. Něco říkala ukrajinsky, bylo jí špatně rozumět, protože byla opilá. Z toho, jak pořád ukazovala na genitálie, jsme pochopily, že byla znásilněná. Proto jsme zavolali na tísňovou linku,“ dodala svědkyně.

Měla přes tři promile

Policisté po příjezdu na místo zjistili, že žena je pod vlivem alkoholu, což potvrdila i dechová zkouška s výsledkem přes tři promile.

Na základě popisu svědkyně a zajištěných stop na místě kriminalisté podezřelého druhý den zadrželi a později zahájili trestní stíhání pro znásilnění, za což mu jako mladistvému hrozí maximálně pět let vězení.

Podle zjištění Novinek hoch nepopírá, že měl se ženou sex. Tvrdí ale, že to byla naopak ona, kdo byl iniciativní.

Mladík si domluvil sex se ženou. Když si to rozmyslela, měl ji znásilnit

Krimi

Výběr článků

Načítám