Hlavní obsah

Šestnáctiletá dívka nezvládla na Jihlavsku motorku. I se spolujezdcem spadla z mostu do řeky

Přímělkov

Dovádění na motorce, navíc bez řidičského průkazu, se v neděli v noci vymstilo teprve šestnáctileté dívce z Jihlavska. Ta seděla na motorce s o rok starším kamarádem, ale stroj nezvládla a na místní komunikaci v obci Přímělkov havarovala tak, že i se spolujezdcem přepadla přes zábradlí mostu do řeky.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

K nehodě byli voláni policisté, hasiči i záchranáři v neděli před jedenáctou hodinou večer.

„Při prvotním šetření na místě policisté zjistili, že dvě osoby spolu cestovaly na motocyklu. Motocykl pravděpodobně řídila šestnáctiletá dívka, která nemá řidičské oprávnění. Na motocyklu s ní cestoval o rok starší mladík,“ řekla policejní mluvčí Dana Čírtková.

Řidička motocyklu podle ní nepřizpůsobila rychlost jízdy svým schopnostem a s motocyklem havarovala. „Poté z motocyklu řidička i její spolujezdec přepadli přes zábradlí mostu a spadli do řeky,“ popsala.

Oba mladí lidé měli řádně nasazenou helmu a řidička měla negativní zkoušku na alkohol. „Při nehodě se oba pasažéři lehce zranili a posádka zdravotnické záchranné služby je převezla k dalšímu ošetření do Nemocnice Jihlava. Při nehodě došlo ke hmotné škodě na motocyklu ve výši 10 000 korun,“ dodala mluvčí.

Opilý motorkář boural na Karlovarsku. Stroj skončil v rodinném domě

Krimi

Výběr článků

Načítám