Hlavní obsah

Seniorka v Šumperku smetla autem na křižovatce mladou motorkářku

Seniorka v osobním autě nedala v úterý odpoledne při odbočování na křižovatce v Šumperku přednost šestnáctileté motorkářce. Ta skončila po střetu na zemi, stejně tak její spolujezdec. Obě ženy vyvázly z hrozivě vypadající nehody bez zranění, řekla Novinkám policejní mluvčí Miluše Zajícová. Škoda byla předběžně vyčíslena na 100 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Místo nehody

Článek

Vše se stalo na křižovatce ulic Temenická a Langrova v Šumperku. Seniorka řídila osobní vozidlo značky Dacia po ulici Havlíčkova, kdy na uvedené křižovatce začala odbočovat doleva do ulice Zábřežská.

Foto: Policie ČR

Havarované vozidlo

„Přitom ale nedala přednost protijedoucímu motocyklu značky Honda, který jel po ulici Temenická v přímém směru k ulici Havlíčkova na zelený signál. Motorku řídila 16letá dívka se spolujezdcem,“ uvedla mluvčí s tím, že po nárazu přepadla řidička motocyklu i její spolujezdec přes řídítka a dopadli na zem.

Foto: Policie ČR

Místo nehody

Posádka záchranné služby oba účastníky na místě dopravní nehody ošetřila a poté převezla do nemocnice v Šumperku k preventivnímu vyšetření. „V době ohledání místa dopravní nehody nebyla u účastníků zjištěna žádná zranění,“ dodala Zajícová.

Sedmnáctiletá dívka nezvládla jízdu na motorce a havarovala

Krimi

Výběr článků

Načítám