Hlavní obsah

Řidička se ohnala po vose, která ji bodla. S fordem vyletěla ze silnice

Kraslice

Neobvyklou dopravní nehodu řešili policisté na Sokolovsku. V pondělí večer bourala osmačtyřicetiletá řidička fordu, které se do auta dostala vosa. Žena se po ní ohnala a ztratila kontrolu nad vozem, v němž kromě ní cestovaly i dvě děti. Následně vyletěla ze silnice a automobil skončil na střeše.

Foto: PČR

Ford vyletěl ze silnice a skončil na střeše.

Článek

Událost se stala kolem půl šesté. Dotyčná směřovala od Svatavy na Kraslice a vezla dvě děti. „Během jízdy měla řidičku bodnout vosa, která do automobilu vletěla. Žena se snažila vosu odehnat a přestala se věnovat řízení,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Ford následně vyletěl ze silnice, pravou boční částí narazil do dopravní značky. „Řidička poté s automobilem sjela z mírného srázu, kde se vozidlo převrátilo na střechu,“ řekl Kopřiva. Doplnil, že žena utrpěla jen lehké zranění a skončila v nemocnici. Na preventivní vyšetření sanitka odvezla i obě děti.

Foto: PČR

Ford vyletěl ze silnice a skončil na střeše.

Předběžná škoda činí 150 tisíc korun. Dechová zkouška vyloučila, že by dotyčná byla pod vlivem alkoholu.

„Pokud potřebujete jakýkoliv problém neodkladně vyřešit, zastavte na bezpečném místě, abyste neohrozili sebe ani další účastníky silničního provozu,“ připomněl mluvčí.

Požár zachvátil byt v paneláku na Karlovarsku

Krimi

Výběr článků

Načítám