Hlavní obsah

Řidička na Strakonicku najela do skupiny cyklistů, čtyři zranění včetně dětí

Aktualizováno

Záchranáři a policisté zasahují u vážné nehody nedaleko Katovic na Strakonicku. Řidička fabie podle policistů najela do skupinky cyklistů. Zraněny jsou tři děti a jedna dospělá osoba. Na místě zasahuje také vrtulník LZS. Ten do nemocnice transportoval zraněného cyklistu, který neměl na hlavě helmu.

Foto: Policie ČR

Sražení cyklisté na Strakonicku

Článek

„Dopravní policisté a kriminalisté aktuálně vyšetřují na Strakonicku DN, zraněny jsou tři děti a jedna dospělá osoba,“ uvedli policisté na sociální síti X.

Podle informací Novinek k nehodě došlo na silnici nedaleko obce Katovice.

Policisté uvedli, že řidička červené fabie najela do větší skupiny cyklistů, kteří jeli před ní. „Zasahuje také vrtulník zdravotnické záchranné služby,“ dodali.

Záchranná služba k nehodě vyslala čtyři záchranné týmy. „Jeden ze sražených cyklistů cestoval bez ochranné přilby a při srážce utrpěl poranění hlavy a zad. Byla mu poskytnuta akutní péče a následně byl letecky transportován do českobudějovické nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranářů Zuzana Fajtlová.

Foto: ZZS Jihočeského kraje

Sražení cyklisté na Strakonicku.

K ostatním cyklistům se vzhledem k jejich věku nemohla vyjádřit. „V souvislosti s nehodou byl na místo aktivován krizový intervent záchranné služby,“ dodala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Sražení cyklisté na Strakonicku

Mladý řidič se na Novojičínsku srazil s domíchávačem, museli ho vystříhávat

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám