Hlavní obsah

Řidička fordu dostala na Plzeňsku smyk a nabourala dvě auta. Šest zraněných včetně dvou dětí

Dolní Lukavice

Všechny složky integrovaného záchranného systému vyjížděly v pondělí dopoledne k nehodě, která se stala na hlavním tahu z Plzně do Klatov. Padesátiletá řidička fordu dostala na mokré silnici nedaleko Dolní Lukavice smyk a nabourala do dalších dvou aut. Zranění utrpělo šest lidí, z toho dvě byly děti.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Na jižním Plzeňsku bourala tři auta, šest lidí utrpělo zranění.

Článek

Událost se stala po deváté hodině. Padesátiletá žena za volantem fordu směřovala na Přeštice. „Při průjezdu pravotočivou zatáčkou zřejmě nepřizpůsobila rychlost jízdy a na mokré komunikaci dostala smyk. Následně přejela do protisměru, kde se bočně střetla s automobilem značky Škoda, který řídil jedenašedesátiletý muž. Poté se ještě čelně srazila s vozem Dacia,“ popsala policejní mluvčí Eva Červenková.

Hasiči museli čtyři lidi vyprostit. „Z místa jsme transportovali dvě děti s lehkými zraněními a dále čtyři dospělé s lehkými až středně těžkými zraněními,“ upřesnila za krajskou záchranku Andrea Divišová. Sanitky všechny pacienty odvezly na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice.

Červenková doplnila, že dechové zkoušky vyloučily, že by řidiči byli pod vlivem alkoholu. „Nehodou se i nadále zabýváme,“ uzavřela.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Na jižním Plzeňsku bourala tři auta, šest lidí utrpělo zranění.

Na hlavním tahu z Karlových Varů do Prahy se převrátil kamion s minerálkami

Krimi

Výběr článků

Načítám