Hlavní obsah

Řidič popelářského vozu na Plzeňsku měl v kabině znásilňovat závozníka

Klatovští kriminalisté vyšetřují řidiče odpadové firmy pro podezření, že znásilňoval svého závozníka. K nedobrovolnému sexu mělo docházet během poledních přestávek v kabině popelářského vozu.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Ilustrační foto

Článek

Mluvčí policie Barbora Šmaterová Novinkám potvrdila, že v případu již vyšetřovatel zahájil trestní stíhání pro zločin znásilnění. „Bližší informace zatím poskytnout nelze s ohledem na počáteční fázi vyšetřování,“ doplnila Šmaterová. Obviněnému muži hrozí až 10 let vězení.

Podle zjištění Novinek se jednalo o nejméně šest útoků z přelomu loňského a letošního roku, a to na různých místech plzeňského regionu. Stíhaný muž (52) měl svého závozníka (24) přimět k různým sexuálním praktikám hned při prvních společných jízdách od jeho nástupu do zaměstnání.

Měl fyzickou převahu

„Během přestávky na oběd zajel na lesní cestu, kde jej různým způsobem sexuálně zneužíval. Například mu zasouval prsty do konečníku, nechal si od něj olizovat tělo či masturboval jeho penis,“ řekl Novinkám zdroj z okolí poškozeného. „Ten kluk se ho bál. I když se snažil vzpírat, neměl vzhledem k fyzické převaze více než 110 kilo vážícího násilníka šanci se ubránit,“ dodal zdroj.

Řidič minibusu a cestující znásilnili turistku v brazilském Riu

Amerika
Související témata:

Výběr článků

Načítám