Hlavní obsah

Řidič na Šumpersku zkolaboval. Srazila se kvůli tomu tři auta a zranili čtyři lidé

Čtyři zraněné si vyžádala nehoda tří aut, která se v úterý odpoledne stala u Chromče na Šumpersku. Stál za ní zřejmě náhlý zdravotní kolaps jednoho z řidičů, všichni zranění skončili v nemocnici. Škoda byla vyčíslena na 460 tisíc korun, okolnosti nehody policie dál šetří. Novinky o tom ve středu informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Policie ČR, Novinky

Místo nehody tří aut u Chromče na Šumpersku

Článek

„Letitý senior“ podle ní řídil vozidlo Nissan jedoucí ve směru od Olšan na Šumperk a pravděpodobně ho postihla náhlá zdravotní indispozice.

Řidička smetla na křižovatce na Šumpersku motorkáře, musel vrtulníkem do nemocnice

Krimi

„Vyjel do protisměru, kde narazil do levé strany protijedoucího vozidla Škoda Fabia, ve kterém se nacházela žena se spolujezdkyní, a vzápětí do vozidla Audi, ve které jel řidič se spolujezdkyní. Pak auto vyjelo mimo silnici a zastavilo se v křovinách,“ konstatovala mluvčí.

Foto: Policie ČR, Novinky

Havarované vozidlo Audi.

Při nehodě byly zraněny čtyři osoby a bez újmy na zdraví vyvázla pouze spolujezdkyně ze škodovky. „Všichni byli na místě ošetřeni zdravotníky rychlé záchranné služby a byli převezeni do nemocnice v Šumperku na další vyšetření,“ uvedla mluvčí.

Foto: Policie ČR, Novinky

Havarovaný Nissan.

Hmotná škoda na vozidlech byla předběžně stanovena na 460 tisíc korun, největší škoda vznikla na vozidle Audi v odhadované výši 300 tisíc korun. „Ani jeden z účastníků nehody neřídil pod vlivem alkoholu,“ dodala Zajícová.

Výběr článků

Načítám