Hlavní obsah

Řidič boural na Rokycansku, měl více než 3,5 promile

Mýto

Čtyřicetiletý muž se před jízdou pořádně posilnil alkoholem. Pak se vydal na cestu po Rokycansku, která ale záhy skončila. Narazil totiž do sloupu veřejného osvětlení. Hlídka poté zjistila, že má více než 3,5 promile. Test na drogy zase potvrdil THC.

Foto: PČR

Čtyřicetiletý řidič Škody Fabie byl opilý a pod vlivem THC. Boural na Rokycansku.

Článek

Šofér usedl za volant Škody Fabie v neděli dopoledne. Policisté o nehodě informovali až nyní. Jejich mluvčí Ondřej Hodan uvedl, že dotyčný jel v obci Mýto. „Na rovném úseku ale nezvládl řízení a najel vpravo mimo komunikaci do vyvýšeného obrubníku. Následně pravou částí vozidla narazil do sloupu veřejného osvětlení,“ popsal.

První dechová zkouška ukázala, že muž má 3,58 promile, druhá dokonce hodnotu 3,64. „Orientační drogový test byl pozitivní na THC,“ doplnil Hodan. Hlídka muže převezla do nemocnice, kde se podrobil odběru krve.

Foto: PČR

Čtyřicetiletý řidič Škody Fabie byl opilý a pod vlivem THC. Boural na Rokycansku.

Policisté už ve věci zahájili úkony trestního řízení, dotyčný je podezřelý z ohrožení pod vlivem návykové látky. „Ke zranění osob naštěstí nedošlo. Muži jsme zadrželi řidičský průkaz i osvědčení o registraci vozidla,“ uzavřel mluvčí.

Senior ve škodovce přejel na Rokycansku do protisměru. Naboural tři auta

Krimi

Výběr článků

Načítám