Hlavní obsah

Řidič audi smetl na Sokolovsku německého cyklistu

Rotava

Z těžkého ublížení z nedbalosti podezřívá policie 26letého řidiče audi, který podle dosavadních zjištění nedal na Sokolovsku přednost německému cyklistovi a srazil ho. Dvaapadesátiletý cizinec utrpěl mnohačetná zranění a letěl pro něj vrtulník.

Foto: PČR

Šestadvacetiletý řidič audi srazil na Sokolovsku cyklistu.

Článek

K nehodě došlo ve středu kolem 21. hodiny, policisté o ní informovali až nyní. Uvedli, že 26letý řidič auta jel od Kraslic na Oloví.

„Při odbočování na Rotavu nedal přednost projíždějícímu dvaapadesátiletému cyklistovi. Následně došlo ke střetu. Cizinec narazil do čelního okna vozu, střechy a spadl na silnici,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Podle zjištění Novinek je zraněný cyklista Němec. Radek Hes z krajské záchranky řekl, že pacient utrpěl mnohačetná těžká zranění. „Letecky jsme ho transportovali na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice,“ uvedl.

Řidič audi měl negativní test na alkohol i drogy. U cyklisty ho policisté nemohli provést kvůli jeho zdravotnímu stavu. Předběžná škoda činí 100 tisíc korun.

„Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti,“ dodal Kopřiva.

Foto: PČR

Šestadvacetiletý řidič audi srazil na Sokolovsku cyklistu.

Cizinec v BMW předjel policii na D6 rychlostí 186 kilometrů v hodině

Krimi

Související články

Výběr článků

Načítám