Hlavní obsah

Recidivista v Olomouci zaútočil na strážníka pepřovým sprejem

Až čtyři roky za mřížemi hrozí muži, který ve středu pepřovým sprejem zaútočil na strážníka v Olomouci a poranil mu oko. Muž nejprve ležel v tramvaji a nereagoval na řidiče, k útoku došlo poté, co ho strážníci dostali ven. Novinky o tom informovala v pátek policejní mluvčí Ivana Skoupilová s tím, že útočník je recidivista.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto.

Článek

Vše se událo ve středu před 22. hodinou ve Schweitzerově ulici v Olomouci. Přivolaní strážníci muže probrali a vyprovodili z tramvaje.

„Venku s ním prováděli úkony, když vtom podezřelý namířil pepřový sprej do obličeje jednoho ze zakročujících strážníků a zasáhl jeho oko. S poraněním byl strážník ošetřen v nemocnici, ale ještě předtím se jim podařilo muže zajistit,“ popsala mluvčí.

Celou věc si následně převzali k prověření republikoví policisté. „Lustrací osoby jsme zjistili, že se jedná o recidivistu, který páchá různou trestnou činnost a z vězení vyšel v dubnu letošního roku,“ uvedla Skoupilová s tím, že kriminalisté třicetiletému muži sdělili podezření z přečinu násilí proti úřední osobě.

Žena skočila strážníkovi v Tachově na záda a natrhla mu ret. Policistce vyhrožovala podříznutím

Krimi
Související témata:
Městská policie Olomouc

Výběr článků

Načítám