Hlavní obsah

Přítelkyně muži z Jesenicka radost za 16 tisíc neudělala. Nabídka lístků na fotbalové Euro byla podvod

Na evropský šampionát ve fotbale do Německa se toužil podívat muž z Jesenicka. Jeho přítelkyně mu proto chtěla zakoupit lístky na některý ze zápasů. Reagovala na nabídku, která jí přišla přes Messenger. Jenže narazila na podvodníka. Za vstupenky mu zaplatila, ale nedostala je. Případem se již zabývají policisté. Novinky o tom ve čtvrtek informoval policejní mluvčí Libor Hejtman.

Foto: Miloslav Hradil, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Muž se na policii obrátil ve středu. Uvedl, že jeho přítelkyni přes Messenger kontaktoval člověk s nabídkou prodeje lístků na fotbalový zápas mistrovství Evropy ve fotbale v Německu, jeden za čtyři tisíce korun.

„Žena se s prodávajícím domluvila na zakoupení čtyř vstupenek za 16 tisíc korun. Neznámý muž slíbil, že jakmile na účet dostane peníze, vloží vstupenky do oficiální aplikace UEFA Tickets. To se ale nestalo,“ konstatoval mluvčí.

Po odeslání peněz už prodávajícího nešlo kontaktovat a žádné lístky nikam nevložil ani je neposlal. „Bude-li dopaden, hrozí mu za podvod až dva roky za mřížemi,“ dodal Hejtman s tím, že zájemci o lístky na Euro by je měli nakupovat jen u oficiálního prodejce.

Podvodníci s lístky způsobili hokejovým fanouškům škody za 2,6 milionu

Krimi

Výběr článků

Načítám