Hlavní obsah

Při čelní srážce dvou aut na obchvatu Plzně se zranilo osm lidí, z toho tři děti

Záchranáři zasahovali v sobotu v podvečer při vážné nehodě na západním obchvatu Plzně. Za sjezdem na Radčice se čelně srazily dva automobily. Podle předběžných informací se zranilo osm lidí, z toho tři děti.

Foto: Novinky

Záchranáři na místě nehody

Článek

Mluvčí záchranné služby Lukáš Uherek uvedl, že na místě zasahovaly čtyři posádky. „Nehodu jsme měli hlášenu jako hromadné postižení osob. Z tohoto důvodu nemocnice aktivovala traumatologický plán,“ uvedl dále Uherek. Jak dodal, u třech osob byla zranění velmi vážná. Svědci hovořili o amputaci končetin.

Foto: Novinky

Zdemolovaný vůz po nehodě

Podle prvotních informací řidič Volkswagenu Golf přejel plnou čáru a v protisměru se střetl s vozidlem Volkswagen Passat, ve kterém jela německá rodina.

Foto: Novinky

Jedno z havarovaných vozidel

„Na místě jsou policisté z dopravního inspektorátu. Silnice je uzavřena,“ sdělil mluvčí policie Ondřej Hodan. K příčině havárie řekl, že 20letý řidič golfu jel po přivaděči směrem na Domažlice a z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru.

„Tam nejprve bokem narazil do vozidla Škoda Octavia a poté se čelně srazil s vozidlem Volkswagen Passat, který řídil 48letý cizinec,“ sdělil Hodan.

Vlak v Nymburce projel návěstidlo „stůj“, spoje nabraly zpoždění

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám