Hlavní obsah

Muž v Rokycanech střílel na policistu

Rokycany
Aktualizováno

Dramatické okamžiky se odehrály ve čtvrtek večer v jednom z domů v centru Rokycan. Starší muž tam vystřelil na policistu, který střelbu opětoval a útočníka zranil na ruce. Policistu kulka nezasáhla.

Foto: Policie ČR

Místo střelby v Rokycanech

Článek

„V souvislosti s přijatým oznámením, které se týkalo obavy o život a zdraví příbuzného, jela hlídka prověřit situaci na místo, kde se měl dotyčný nacházet. V domě, kde byl muž hlídkou zjištěn, použil tento muž proti policistovi střelnou zbraň,“ uvedla policejní mluvčí Pavla Burešová.

Policista zraněn nebyl

Podle ní policista opětoval střelbu a muže zasáhl do horní končetiny. „Zraněného útočníka si převzali za naší asistence do své péče zdravotníci,“ doplnila Burešová s tím, že policista, na kterého muž vystřelil, zraněn nebyl.

„Případem se zabývají krajští kriminalisté. Další informace k celé události poskytneme, jakmile to bude možné,“ dodala Burešová.

Mluvčí záchranné služby Lukáš Uherek doplnil, že postřeleného muže zdravotníci za asistence policie ošetřili na místě a poté v doprovodu hlídky převezli do nemocnice.

Muž zamčený v dílně, hrozila střelba. Manželskou hádku ve Slapech utnula zásahovka

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám