Hlavní obsah

Před deštěm se schoval do cizího auta, šokovaná řidička volala policisty

Blatná

Šok utrpěla řidička, která zaparkovala v neděli svůj vůz před obchodním domem v Blatné na Strakonicku. V pondělí ráno tam našla spícího muže, který policistům tvrdil, že se tam schoval před deštěm. Využil poškozeného zámku u dveří.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Policie ČR

Článek

„Řidička v neděli zaparkovala u supermarketu a rozhodně nemohla tušit, co ji tam čeká druhý den ráno. Vozidlo sice bylo na stejném místě, nebylo zničené a ani v něm nic nechybělo. Na ženu čekalo jiné překvapení. Ve vozidle totiž spal cizí muž,“ popisovala Novinkám případ mluvčí strakonických policistů Jaromír Nováková.

Upozornila, že vystrašená řidička ihned přivolala na místo policejní hlídku. Muž se probudil a musel začít vysvětlovat. „Policistům tvrdil, že auto bylo odemčené a že se do něho schoval před silným deštěm,“ upozornila mluvčí s tím, že policisté už muže znali kvůli jeho předchozí kriminální minulosti.

Zloděj v Ostravě během pár týdnů vykradl 90 aut

Krimi

Majitelka vozu pak policistům potvrdila, že měla u auta poškozený zámek už předtím, než jej muž použil jako noclehárnu. „Ještě štěstí, že vůz na místě našla, že nebylo zničené a nic se z něj neztratilo,“ dodala Nováková.

Centrální zamykání k ničemu: Policie obvinila čtveřici podezřelou z vykrádaček aut v Praze

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám