Hlavní obsah

Pražská mordparta hledá Jihoameričana podezřelého ze zvlášť závažného trestného činu

Pražští kriminalisté, zabývající se nejvážnějšími trestnými činy, pátrají po nebezpečném cizinci. Ten se podle nich dopustil zvlášť závažného trestného činu. Podle nich je muž původem z Jižní Ameriky. Zveřejnili i jeho podobu včetně videa.

Pátrání po nebezpečném cizinciVideo: Policie ČR

Článek

„Kriminalisté z 1. oddělení Krajského ředitelství policie hl. m. Prahy prosí veřejnost o pomoc při pátrání po muži, který je podezřelý ze zvlášť závažného trestného činu,“ uvedla mluvčí policie Eva Kropáčová.

Novinkám poté mluvčí řekla, že s ohledem na aktuálně probíhající policejní úkony nemůžou kriminalisté z pražské mordparty zveřejnit bližší informace. Ani o tom, z čeho je hledaný muž podezřelý.

Výjimečný trest za brutální vraždu na Svitavsku: Tělo oběti muži vařili a ostatky roznesli po okolí

Krimi

Policisté zjistili, že se jedná o muže, který hovoří španělsky. „Je původem z Jižní Ameriky,“ dodala Kropáčová.

V rámci pátrací akce zveřejnili také podobu muže, včetně videa z obchodu. Muž je vyšší postavy, tmavší pleti s krátkými černými vlasy. Na videu byl ještě s jedním mužem, kterému ale policisté zamazali obličej.

Foto: Policie ČR

Hledaný cizinec.

„Jakékoliv informace týkající se tohoto muže, prosím, oznamte na linku 158. V žádném případě se jej nesnažte zadržet, nemůžeme vyloučit, že je nebezpečný,“ doplnila Kropáčová.

Zákon mezi zvlášť závažné trestné činy řadí vraždy, těžká ublížení na zdraví, znásilnění či únosy.

Muž v Praze zapálil stan, ve kterém byly dvě ženy

Krimi

Výběr článků

Načítám