Hlavní obsah

Potřebujeme mluvit se všemi dívkami. S případem podivného chování turisty v OC Chodov ještě policie nekončí

Praha

Přestože policie v neděli oznámila, že muž, kterého hledala v souvislosti s údajným obtěžováním dívek v pražském obchodním centru Chodov, byl vypátrán a výslechy ukázaly, že není nebezpečný a nechtěl nikomu ublížit, nyní si není tímto závěrem jistá. Na síti X totiž zveřejnila výzvu, aby se jí přihlásily další dívky, se kterými muž mluvil.

Policie pátrá po Asiatovi, který se pokusil odvést dívkuVideo: Policie ČR

Článek

„Práce na případu pokračuje. Abychom mohli s jistotou říci, o co šlo, potřebujeme mluvit se všemi dívkami, které muž oslovil,“ uvedla policie s tím, že zatím se ozvaly jenom tři.

„Potřebujeme mluvit i s dalšími dívkami, které jsou na fotografiích. Jestli některou z nich poznáváte, volejte 158,“ napsali na X, kde zveřejnili tři fotky.

Policie v pátek vpodvečer vyhlásila pátrání po asi padesátiletém Asiatovi s tím, že se měl pokusit z OC Chodov odvést nezletilou dívku a dalších asi deset dívek oslovoval a dotýkal se jich. Mělo se to stát ve čtvrtek. Toho, že chce jednu z nich z centra odvést, si prý všimla svědkyně, která tomu zabránila.

Muž se z pražského obchodního centra pokusil odvést nezletilou dívku

Krimi

V neděli policie oznámila, že muže vypátrala. Jde o šestašedesátiletého turistu, který je na návštěvě Česka. Jeho národnost neupřesnila.

„Muže jsme vypátrali díky jednomu komentáři pod naším příspěvkem na síti X, který nás přivedl do jedné obce kousek za Prahou. Tam kriminalisté muže dohledali a zjistili, že se jedná o šestašedesátiletého turistu,“ uvedla v neděli policie na síti X.

„Z jeho výslechu a výslechu dívek jsme nezjistili, že by byl nebezpečný nebo chtěl někomu ublížit,“ dodali tehdy policisté.

Policie našla muže podezřelého z obtěžování dívek v Praze. Nechtěl ublížit, ukázaly výslechy

Krimi

Výběr článků

Načítám