Hlavní obsah

Policii se přiznal onanista z metra, chodil s rozparkem na kalhotách

Sedm poškozených žen má na svědomí cizinec, který před nimi v pražském metru onanoval. Policisté se muže s rozstřihnutými kalhotami pokoušeli vypátrat, ale marně. Nakonec se muž sám přišel přihlásit a k jednání se jim přiznal.

Foto: Miloslav Hradil, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Děkujeme médiím za pomoc při pátrání po hledaném muži. Ten se v průběhu pátečního odpoledne sám dostavil na policejní služebnu, protože se poznal v jedné z reportáží odvysílané v televizi,“ řekla v pondělí mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Podle policistů se jednalo o cizince, který se při výslechu k otřesnému chování v MHD přiznal. Vše odůvodnil s tím, že byl při onanování v metru pod vlivem alkoholu.

„Kriminalisté následně muži sdělili obvinění z trestného činu výtržnictví, kdy mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody v délce až dvou let,“ dodala Kropáčová.

Od zveřejnění prvního případu koncem června se na policii obrátilo celkem sedm žen, které muž obtěžoval. Obviněný dokonce v metru stihl onanovat během jednoho dne před čtyřmi oběťmi. Během posledního útoku do ženy, která před ním chtěla utéct, strčil a usadil ji znovu do sedadla. Toho si všimli cestující, kteří muže z metra vyhodili.

Opilá žena v metru spadla do kolejiště, lidé zmáčkli nouzové tlačítko

Krimi
Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám