Hlavní obsah

Policie shání svědky potyčky, po níž skončil zpěvák Mirai se zlomenou čelistí

Hradec Králové

Jako podezření z ublížení na zdraví, za které hrozí až osmileté vězení, prověřuje policie okolnosti incidentu, po němž skončil zpěvák kapely Mirai v nemocnici na operaci zlomené čelisti. Vyšetřovatelé shání svědky události, která se stala minulý víkend při vystoupení britského hudebníka Eda Sheerana v Hradci Králové.

Foto: Facebook skupiny Mirai

Mirai Navrátil poslal z nemocnice i fotografii

Článek

S žádostí o svědectví v pátek přišla mluvčí policie Iva Kormošová, podle níž se policisté případem začali zabývat na základě informací médií z předešlých dní, kdy se jednalo o podezření z fyzického napadení českého zpěváka Miraie Navrátila.

„Žádáme občany, kteří byli svědky události nebo mají k dispozici videozáznamy, ať zavolají na bezplatnou linku 158,“ uvedla mluvčí s tím, že incident se měl stát při jednom ze dvou koncertů britského zpěváka Eda Sheerena v Hradci Králové, kde vystoupil 27. a 28. července.

„Policisté z moci úřední zahájili úkony trestního řízení pro zločin ublížení na zdraví, za což hrozí trest odnětí svobody na dva až osm let,“ dodala Kormošová.

Mirai Navrátil má zlomenou čelist

Hudba

Nad tím, co přesně se odehrálo, zatím panují otazníky. Nejdřív kapela tento týden informovala o tom, že ruší koncerty, načež hudebník na facebookovém profilu skupiny nesoucí jeho jméno zveřejnil zprávu pro fanoušky s fotkami z nemocničního lůžka. Bez podrobností potvrdil, že má zlomenou čelist a je po operaci.

Podle tvrzení svědka události, jehož citoval dříve server Blesk.cz, se Mirai Navrátil v davu zapletl do potyčky.

Zpěvák Mirai přišel ke zlomené čelisti ve rvačce po koncertu Sheerana, tvrdí svědek

Kultura

Výběr článků

Načítám