Hlavní obsah

Policie hledá ženu z Hradce s dcerami, dívky v září nenastoupily do školy. Mohly by být na Ostravsku

Hradec Králové

Policie už téměř měsíc pátrá po 46leté Evě Revayové a jejích dvou dcerách ve věku 14 a 15 let. Že zmizely neznámo kam, oznámil 21. září otec dívek hned poté, co zjistil, že ani jedna nenastoupila prvního září do školy. Naposledy měla být jeho bývalá manželka s dcerami viděna v jejich bydlišti v Hradci Králové na konci června, pak se zřejmě odstěhovaly.

Foto: Policie ČR

Policie pátrá po matce a jejích dcerách.

Článek

„Poslední SMS zprávu od ženy obdržel na konci srpna. Od té doby jsou jejich telefony nedostupné. Jelikož je matka podezřelá z přečinu ohrožení výchovy dítěte, státní zástupce vydal souhlas s jejím zadržením,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Policisté vyhlásili po všech třech celostátní pátrání, prověřili jejich rodinu a známé, zdravotnická zařízení a možná místa pobytu.

„Jediné, co se zatím podařilo zjistit, že by se mohly nacházet v okolí Ostravy. Proto se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc. Kdo by mohl poskytnout jakoukoliv informaci k pohřešované trojici, ať bezprostředně zavolá na linku 158, nebo se dostaví na jakoukoliv policejní služebnu,“ dodala Kormošová.

Policie po ženě a jejích dcerách pátrá od 26. září.

Foto: Policie ČR

Hledaná Eva Revayová

Dezorientovaní houbaři. Během jednoho dne se na západě Čech ztratili hned tři

Krimi

Výběr článků

Načítám