Hlavní obsah

Policie hledá muže s rozparkem na kraťasech, onanoval v metru

V centru Prahy nastoupil do metra, sedl si naproti 28leté ženě a začal onanovat. Neznámý muž, se kterým by si rádi popovídali pražští policisté, měl navíc speciálně upravené kraťasy. Ve chvíli, kdy vystrašená žena vystoupila na další stanici, ji muž ještě chvíli pronásledoval. Stihla si úchyla dokonce natočit na telefon. Policisté se domnívají, že se na čin předem připravil.

Hledaný muž z metraVideo: Policie ČR

Článek

K otřesnému jednání ze strany neznámého muže došlo 30. června v dopoledních hodinách v soupravě metra linky A. Muž do metra nastoupil ve stanici Náměstí Míru.

„Ve vagónu se posadil na sedadlo proti poškozené a po krátké chvíli z rozparku speciálně vytvořeném v kalhotách vytáhl přirození a před osmadvacetiletou ženou začal onanovat,“ popsala jednání muže mluvčí policistů Eva Kropáčová. I toto jednání si poškozená žena stihla natočit.

Muž měl kraťasy upravené tak, že od poklopce až k hýždím měl jednu velkou díru. Je to vidět i na záběru, kdy muž od poškozené ženy odchází.

Na nástupiště v metru spadl kus stropu

Krimi

K obnažení nedošlo okamžitě po nastoupení, až během jízdy metrem ve směru na Skalku, kde nakonec šokovaná žena vystoupila. Jenže s ní i neznámý muž, který ji ještě chvíli pronásledoval. Na nástupišti si ho stihla ještě natočit na telefon, muž s rozparkem na kraťasech se po upozornění, že na něj zavolá policii, otočil na patě a odešel pryč.

Po muži policisté nadále pátrají, žádají o spolupráci i veřejnost. Pokud muže někdo na záběrech pozná, měl by vše nahlásit policii na lince 158. „Jakékoliv informace nám mohou pomoci při jeho dopadení,“ dodala Kropáčová.

Policisté už zahájili ve věci úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu výtržnictví, za což neznámému muži hrozí až dva roky vězení. „Vzhledem k tomu, že měl muž zcela evidentně rozparek předem speciálně vytvořený, a tedy se na své jednání připravoval, nelze vyloučit, že se tohoto trestného činu dopouštěl již opakovaně,“ dodala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Hledaný muž z metra

Stanice metra Jiřího z Poděbrad má nové výtahy, přišly na půl miliardy

Ekonomika
Související témata:
Náměstí Míru

Výběr článků

Načítám