Hlavní obsah

Policie hledá muže z metra, mohl by pomoci vypátrat onanistu

Praha

Pražští policisté pátrají po neznámém muži, který podle nich v metru onanoval nad teprve patnáctiletou dívkou. Potřísnil ji na ruce a noze semenem. V souvislosti s tím hledají i muže ze záznamů, mohl by jim poskytnout důležité svědectví. Cestou z metra ven se ale převlékl.

Foto: Miloslav Hradil, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Po muži aktuálně pátrají kriminalisté z Prahy 1. „Na konci června, krátce po jedné hodině odpolední, měl neznámý muž onanovat na nástupišti metra Muzeum, a to v těsné blízkosti patnáctileté, nic netušící dívky,“ popsal mluvčí policie Richard Hrdina.

Toho, že nad ní muž onanuje, si všimla až ve chvíli, kdy ucítila „dopad jeho spermatu na oblast její ruky a nohy,“ uvedli policisté. Otočila se, muž si v tu chvíli zapnul kalhoty a dívka utekla do přijíždějícího metra.

Kriminalisté hledají mimo jiné i muže, kterého objevili na záběrech z metra. Podle Hrdiny by jim mohl poskytnout velmi důležité informace, které by pomohly celý případ objasnit. „Pohyboval se totiž ve stejný čas v blízkosti spáchání skutku a je zvláštní, že při cestě z metra změnil svou vizáž tak, že si převlékl tričko a nasadil dioptrické brýle,“ dodal mluvčí.

Muže, který měl onanovat, se jim vypátrat zatím nepodařilo, proto potřebují najít svědka z videa.

„Pokud tohoto muže poznáváte, nebo máte jakékoliv informace, které by přispěly k objasnění věci, kontaktujte prosím linku 158. Za trestný čin výtržnictví hrozí případnému pachateli až dvouletý pobyt za mřížemi,“ dodal Hrdina.

Policisté původně uvedli, že muž z metra je i možným pachatelem spáchaného skutku. Následně ale uvedli, že se jedná o svědka.

Policie hledá muže s rozparkem na kraťasech, onanoval v metru

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám