Hlavní obsah

Policie hledá mladíka z Ukrajiny. V Praze jednou ranou pěstí uzemnil jiného muže

Praha

Policisté hledají zhruba dvacetiletého Ukrajince, který v Praze 6 jednou silnou ranou pěstí vážně zranil jiného muže. Toho srazil k zemi, muž utrpěl mnohačetné zlomeniny a poranění mozku.

Policisté hledají mladíka, který pěstí srazil k zemi jiného mužeVideo: Policie ČR

Článek

Příběh se začal odehrávat letos v únoru v jednom z barů v Praze 6. Ke skupince přátel se v baru přidal jim neznámý mladík, který se s nimi celý večer bavil a popíjel.

Na videu jde o mladíka oblečeného v bílé mikině a jako jediný nemá zamazaný obličej.

Mezi skupinkou a úplně jiným hostem došlo ke slovní rozepři, která ještě pokračovala venku mimo bar. „Zde se tohoto hosta snažil jeden z mladíků vyprovokovat, ale ten se nechtěl prát,“ uvedla mluvčí policie Eva Kropáčová. Mladík v černé vestě ho ke rvačce vybízel i tím, že si jeho ruku přikládal k obličeji, bouchal do něj nebo různě narážel.

Konflikt mezi bezdomovci v Olomouci skončil vážným zraněním

Krimi

Jak je vidět na videu, které pořídil další člen skupinky, kolem dvojice se motá i zmíněný mladík v bílé mikině. Nejprve situaci sleduje, následně se silně napřáhne a muži dá jednu ránu pěstí do obličeje. Ten se okamžitě zhroutí k zemi.

„Následným ošetřením lékař zjistil, že poškozený má mnohočetné zlomeniny v obličeji, a dokonce i poranění mozku. Z důvodu závažnosti poranění léčba muže potrvá i několik měsíců,“ dodala Kropáčová.

Podezřelý mladík je ve věku kolem 20 let, vysoký je asi 185 centimetrů, má krátké hnědé vlasy. „Poškozený uvedl, že by se měl jmenovat asi Miša, Misha, Mykhailo nebo nějak podobně a je ukrajinské národnosti a mohl by se pohybovat v oblasti městské části Praha – Řepy,“ napsala mluvčí.

Případem se zabývají kriminalisté z 1. oddělení Prahy I, napadení prošetřují pro podezření z trestného činu ublížení na zdraví. V případě dopadení hrozí mladíkovi až tříleté vězení. Pokud má někdo informaci o pohybu útočníka, má se obrátit na linku 158.

Foto: Policie ČR

Policisté hledají mladíka, který pěstí srazil k zemi jiného muže.

Policie hledá muže s rozparkem na kraťasech, onanoval v metru

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám