Hlavní obsah

Pohřešovaného psychologa našli mrtvého v Praze

Policie po dvou dnech pohřešování našla psychologa Radka Ptáčka mrtvého. Nalezen byl bez známek života v Praze. Před smrtí posílal své ženě zprávy na mobil, které vyzněly jako loučení. Další podrobnosti policie neuvedla.

Foto: Kateřina Šulová/ČTK, Profimedia.cz

Psycholog Radek Ptáček

Článek

„Pátrání po pohřešovaném 48letém muži má bohužel smutný konec. Muž byl dnes odpoledne nalezen v Praze, bohužel bez známek života,“ řekla Novinkám mluvčí policie Barbora Schneeweissová.

Kde a kdy byl muž nalezen, policie neuvedla. Schneeweissová dodala, že v případě byla nařízena soudní pitva. „Nic nenasvědčuje tomu, že by došlo k cizímu zavinění, ale nic nelze v současné době vyloučit,“ řekla Novinkám.

Známého českého klinického psychologa a soudního znalce rodina pohřešovala od nedělních odpoledních hodin. Dle policie uvedl v neděli odpoledne, že jede autem do práce. Od té doby se ale už neozval.

„Pohřešovaný odeslal své ženě několik zpráv, které vyzněly jako loučení, a z tohoto důvodu je zde důvodná obava o jeho život a zdraví,“ informovali v databázi pohřešovaných policisté.

Radek Ptáček byl český klinický psycholog, soudní znalec a působil také na 1. lékařské fakultě a University New York in Prague, jak vyplývá z informací na jeho webu. Zabýval se také dětskou psychologií.

Dva policisté se zranili při automobilové honičce u Brna, řidič utekl

Krimi

Výběr článků

Načítám