Hlavní obsah

Po smyku narazil řidič fordu na Šumpersku do dvou aut. Nehodu nepřežil

Mohelnice

Tragicky skončila v neděli večer nehoda na silnici I/35 u osady Mírovský Grunt na Šumpersku. Dvaačtyřicetiletý řidič vozidla Ford Focus tu po smyku v zatáčce narazil do dvou aut. Kolizi nepřežil. Ostatní dva řidiči skončili v nemocnici. Novinky o tom v pondělí informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Policie ČR, Novinky

Nehoda se stala na silnici I/35.

Článek

Řidič fordu jel podle ní ve směru od Studené Loučky na Mohelnici. „Při průjezdu levotočivou zatáčkou se zřejmě na mokré vozovce dostal do smyku a přejel do protisměru, kde se čelně srazil s vozidlem Škoda Octavia. Následkem toho byl odhozen na další protijedoucí vozidlo stejné značky,“ uvedla mluvčí.

Foto: Policie ČR, Novinky

Nárazy byly silné. Z aut zůstaly jen vraky.

Řidič fordu podle ní na místě svým zraněním podlehl. „Další dva řidiči byli po prvotním ošetření na místě převezeni do šumperské nemocnice na další vyšetření,“ konstatovala Zajícová.

Foto: Policie ČR, Novinky

Nárazy byly silné. Z aut zůstaly jen vraky.

Silnice, na níž k nehodě došlo, musela být dočasně uzavřena. „Hmotná škoda na vozidlech byla předběžně vyčíslena na 350 tisíc,“ doplnila policejní mluvčí s tím, že bližší okolnosti nehody jsou dosud předmětem šetření.

Dva zranění po střetu aut v protisměru na Karlovarsku, pro jednoho letěl vrtulník

Krimi
Související témata:
Mírovský Grunt (část obce)

Výběr článků

Načítám