Hlavní obsah

Po lesích bloudí houbaři, kriminalisté v Karlovarském kraji vyhlásili další pátrání

Po lesích při současných houbařských žních bloudí i jejich sběratelé. Chebští kriminalisté vyhlásili v sobotu pátrání po 78letém Ondřejovi Medveďovi. Naposledy ho viděl soused v pátek po třetí hodině odpoledne. Muž vyrážel z místa svého bydliště v Aši na houby. Je to už čtvrtý podobný případ v Karlovarském kraji v tomto týdnu.

Foto: Policie ČR

Ondřej Medveď

Článek

„Na sobě měl světle zelenou košili. Muž se léčí s vysokým tlakem, je diabetik a užívá léky. Vzhledem k tomu, že hůř chodí, používá dřevěnou hůl,“ uvedla policejní mluvčí Zuzana Churaňová.

Popsala, že muž je přibližně 186 centimetrů vysoké atletické postavy, má šedozelené oči, kaštanové prošedivělé vlasy, velmi husté obočí a je bez chrupu. V případě jakýchkoliv informací k pohřešovanému muži mohou svědci volat na linku 158, nebo se obrátit na nejbližší policejní služebnu.

Dezorientovaní houbaři. Během jednoho dne se na západě Čech ztratili hned tři

Krimi

Jen v Karlovarském kraje je to už čtvrtý ztracený houbař v tomto týdnu. Po jednom dokonce pátral i vrtulník s termovizí. U dalšího houbaře zase na Táborsku zasahoval vrtulník záchranné služby, když se zřítil ze skály.

Houbař se na Táborsku zřítil ze skály

Krimi

Výběr článků

Načítám