Hlavní obsah

Pejskařka v Pardubicích vyrušila muže obhlížejícího auta. Napadl ji a skončila v nemocnici

Pardubice

Zranění hlavy utrpěla mladá žena, která šla o víkendu venčit psa v Pardubicích. Podle policie ji napadl muž, který zřejmě obhlížel auta. Útočník pak utekl, policisté po něm pátrají.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Žena vyrazila na procházku se psem v sobotu na nábřeží Závodu Míru nedaleko cyklostezky. Tam si všimla muže, který si svítil baterkou v okolí zaparkovaného auta.

„Muž si všiml, že má mobil, přiběhl k ní a napadl ji se slovy Dej mi ten mobil. Slečna v šoku a se zraněním hlavy skončila v nemocnici,“ uvedla mluvčí policie Eva Maturová.

Rodina na Facebooku uvedla, že muž srazil ženu na zem a udeřil ji do hlavy zřejmě obuškem. Pak jí sebral mobilní telefon a utekl.

V pasáži v Pardubicích podpálila žena své věci. Prý chtěla zapálit i sebe

Krimi

Policie zjišťuje detaily případu. Prověřuje verze, zda se muž jen obával, že ho žena vyfotografovala, nebo jí chtěl mobil vzít. Kriminalisté přijmou jakákoliv svědectví k případu na lince 158 nebo čísle 974 566 651.

Podezřelý měřil zhruba 170 centimetrů, byl hubený, světlé pleti, mluvil česky bez přízvuku, na sobě měl tmavou bundu s kapucí přetaženou přes hlavu, světlé kalhoty, přes obličej měl černou roušku.

Cizinci v Hradci Králové a Pardubicích ukradli z aut filtry pevných částic za 1,6 milionu

AutoMoto
Související témata:

Výběr článků

Načítám