Hlavní obsah

Pár si pro své intimnosti vybral park v centru Brna. Svědek si myslel, že je to znásilnění

Brno

Nepříliš vhodné místo pro intimnosti si vybrala pětapadesátiletá žena a její o dvanáct let mladší doprovod. Svou touhu se totiž rozhodli přetavit v činy v úterý odpoledne v centru Brna v parku u Mahenova divadla. Nezůstalo jen u vášnivých dotyků, a když se už schylovalo k samotnému aktu, přerušili je přivolaní strážníci.

Foto: Jiří Smutný

Park vedle Mahenova divadla si pár vybral pro své intimnosti.

Článek

„Dvojici zpozoroval svědek, který na lince 156 zdvořile a věcně popsal, co vidí. Muž prý ženu na trávníku začal svlékat a očividně neměl v úmyslu zůstat jen u toho. Volající měl ale dojem, že žena je podivně odevzdaná a pravděpodobně i opilá, a nebyl přesvědčený o tom, že s praktikami skutečně souhlasí,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Žena, která již měla stažené kalhoty do půli stehen, nebyla s vyrušením příliš spokojená a strážce zákona ujistila, že ví naprosto přesně, co dělá. „V tu chvíli strážníci dvojici tedy vysvětlili, že prostranství v centru města není nejlepším místem pro intimnosti. Žena doporučení respektovala a spolu se svým slovenským doprovodem se odebrala pryč,“ uvedl Ghanem.

Park se ženě ale podle všeho velmi zamlouval, protože jen o půl hodiny později přijali strážníci další oznámení o ženě s kalhotami na půl žerdi, která se potácí v parku. „Byla to opět ona a strážníkům nadýchala 3,5 promile alkoholu. Nechali ji proto převézt na záchytnou stanici,“ zakončil Ghanem.

Ústečtí teenageři se oddávali sexu na veřejnosti. Dívce ale ještě nebylo 15 let

Krimi

Výběr článků

Načítám