Hlavní obsah

Osmnáctiletý řidič fiatu přehlédl poblíž Plzně tatru s pískem. Na místě zemřel

Nebílovský Borek
Aktualizováno

Teprve osmnáctiletý řidič fiatu zahynul při dopravní nehodě, která se stala ve čtvrtek odpoledne nedaleko Plzně. Podle dosavadních informací přehlédl přijíždějící tatru s pískem a došlo ke srážce. Mladý šofér svým zraněním podlehl na místě.

Smrtelná nehoda osobního auta a nákladního vozu nedaleko Plzně.Video: Klára Mrázová, Novinky

Článek

K události spěchaly všechny složky integrovaného záchranného systému krátce po 14. hodině. Neštěstí se stalo na křižovatce mezi Nebílovským Borkem a Chválenicemi. Podle vyšetřovatelů jel osmnáctiletý šofér automobilu Fiat Fiorino po vedlejší komunikaci a odbočoval na hlavní směrem na obec Nebílovy.

„Tam došlo ke střetu s nákladním automobilem Tatra, který řídil třiačtyřicetiletý muž,“ upřesnil policejní mluvčí Ondřej Hodan.

Andrea Divišová z krajské záchranky sdělila, že osmnáctiletý mladík utrpěl zranění neslučitelná se životem. „Třiačtyřicetiletého pacienta s lehkým zraněním jsme transportovali na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice,“ řekla.

Hodan doplnil, že u zemřelého nařídili soudní pitvu. Dechová zkouška u řidiče nákladního vozu byla negativní. Případem se i nadále zabývají kriminalisté.

Jednasedmdesátiletý motorkář nedal u Plzně přednost náklaďáku

Krimi

Výběr článků

Načítám