Hlavní obsah

Opilý cyklista se rozplácnul strážníkům na kapotě, nehodu v Kroměříži natočila kamera

Kroměříž

Čelním nárazem skončila jízda opilého cyklisty v Kroměříži, který se bez rozhlédnutí vyřítil na hlavní silnici, kudy zrovna projížděla v autě hlídka městské policie. Muž po pádu přes řídítka přistál na kapotě a obličejem vrazil do předního skla auta. Nehodu zachytila palubní kamera v autě městských policistů.

Nehoda opilého cyklisty v KroměřížiVideo: MP Kroměříž

Článek

Nehoda se stala minulý týden ve středu krátce před 20:00 v kroměřížské ulici Talichova.

„Hlídka se při kontrolní objížďce města zaměřila na správnou jízdu cyklistů. Když pomalou rychlostí projížděla ulicí, tak z boční cesty velkou rychlostí vyjel cyklista. Aniž by se rozhlédl, že vjíždí na hlavní silnici, přímo narazil do služebního vozidla,“ informoval ve středu o incidentu ředitel strážníků Libor Kubiš.

Na videozáznamu nehody, který strážníci zveřejnili, byl vidět muž, který spadl na kapotu vozidla a hlavou se zastavil o čelní sklo, které tím rozbil. Pak viditelně otřesený kolem vrávoral, ukázalo se ale, že se na jeho rovnováze a vůbec na příčinách nehody nejspíš podepsal alkohol, protože cyklista nadýchal bezmála dvě promile.

Dvaatřicetiletý muž si nárazem rovněž způsobil oděrku na čele a záchranka ho přepravila do nemocnice k dalšímu vyšetření. Případ si pak podle Kubiše převzali dopravní policisté.

Foto: MP Kroměříž

Nehoda opilého cyklisty v Kroměříži

Cyklista se čtyřmi promile na Přerovsku spadl, na vozovce usnul

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám