Hlavní obsah

Opilý cyklista narazil v Mohelnici do protijedoucího auta, skončil v nemocnici

Namol opilý osmatřicetiletý cyklista narazil ve čtvrtek v podvečer v Mohelnici na Šumpersku do protijedoucího osobního vozidla. Utrpěl při tom zranění, s nimiž byl převezen na ošetření do šumperské nemocnice. Škoda byla vyčíslena na 25 tisíc korun. Okolnosti nehody šetří policie. Novinky o tom informovala v pátek policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Policie ČR

Auto poškozené po srážce s cyklistou

Článek

Nehoda se podle ní stala v ulici Sadová, když řidička odbočovala. „V ten moment do ní narazil cyklista, který jel po ulici Sadová, přitom náhle změnil směr jízdy a vjel do protisměru,“ popsala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Místo nehody

Po nárazu do auta cyklista spadl na komunikaci. Řidička zmíněného vozidla mu ihned poskytla první pomoc a přivolala rychlou záchrannou službu. „Hlídka, která se dostavila na místo, provedla u obou účastníků dechové zkoušky, které byly u řidičky negativní a u cyklisty pozitivní s hodnotou 2,39 promile,“ dodala Zajícová.

Zraněný byl pak z místa převezen na ošetření do šumperské nemocnice. „Přijali jsme ho včera s tržným poraněním, které bylo chirurgickým zákrokem ošetřeno. Jeho stav je stabilizovaný. Není v ohrožení života,“ řekla Novinkám v pátek mluvčí Nemocnice Šumperk Hana Hanke.

Cyklista na Olomoucku jel notně opilý. Přehlédl zaparkované auto a narazil do něj

Krimi

Výběr článků

Načítám