Hlavní obsah

Opilý a zfetovaný řidič na Jesenicku naboural zaparkované auto. Od nehody ujel

Zlaté Hory

Namol opilý usedl v neděli časně ráno za volant třicetiletý muž ve Zlatých Horách na Jesenicku, jeho jízda však dlouho netrvala. „Zřízený“ byl tak, že havaroval, když narazil do zaparkovaného auta. Z nehody vyvázl nezraněn a z místa ujel. Policisté ho však záhy vypátrali. V pondělí o tom informoval policejní mluvčí Libor Hejtman.

Foto: Policie ČR

Havarovaná octavia

Článek

Havárie se stala kolem čtvrté hodiny ráno v Tovární ulici. „Řidič vozidla Škoda Octavia nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem a narazil do zaparkovaného vozidla Ford. Po nehodě z místa ujel, ale policejní hlídka obvodního oddělení Zlaté Hory jej brzy vypátrala nedaleko místa nehody. K nehodě se přiznal,“ uvedl mluvčí.

Foto: Policie ČR

Místo nehody

Při dechové zkoušce nadýchal až tři promile alkoholu v dechu. I test na jiné návykové látky měl pozitivní, byly to amfetaminy. Na výzvu policistů se podrobil lékařskému vyšetření s odběrem krve ve zdravotnickém zařízení. Na místě přišel o řidičský průkaz.

Foto: Policie ČR

Nabouraný ford

„Nyní je podezřelý z ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí až tři roky vězení, peněžitý trest nebo zákaz činnosti,“ dodal Hejtman s tím, že škoda byla odhadnuta celkem na 47 tisíc korun.

Opilec nezvládl řízení, přejel do protisměru a zastavil se až o vrata a zeď domu

Krimi

Související články

Výběr článků

Načítám