Hlavní obsah

Opilí němečtí turisté se vykoupali v centru Plzně. Z kašny si udělali malý bazén

Plzeň

Turisté z Německa se rozhodli zpestřit si návštěvu západočeské metropole. Posilnili se alkoholem, svlékli si oblečení a jenom ve spodním prádle se vykoupali v jedné z kašen přímo na náměstí. Přistihla je však městská policie a dala jim několikatisícovou pokutu.

Tři němečtí turisté se vykoupali v kašně na plzeňském náměstí.Video: MP Plzeň

Článek

Událost se stala minulý pátek večer před devátou hodinou, strážníci o ní informovali až nyní. „Jednalo se o tři turisty z Německa. Byli pod vlivem alkoholu,“ potvrdila mluvčí městské policie Tereza Schliková.

Svou neobvyklou zábavu však cizinci nedokázali hlídce nijak vysvětlit. „Dostali několikatisícovou pokutu,“ doplnila. Hrozila jim přitom sankce ve výši 10 tisíc korun.

Podle Schlikové řeší podobné případy v letních měsících častěji. „Zvlášť když je teplejší počasí, někteří se rozhodnou zchladit právě v kašnách,“ řekla.

I když se většinou jedná o návštěvníky ze zahraničí, třeba v květnu se v centru Plzně koupal Čech. „Ten si nechal kromě spodního prádla ještě ponožky,“ zmínila mluvčí. Na náměstí je mnoho kamer, a tak mají strážníci dobrý přehled. Buď vyjedou na místo sami, nebo je zavolá někdo z pohoršených kolemjdoucích.

Jako z akčního filmu. Ukradli škodovku a ujížděli s ní před plzeňskými strážníky

Krimi

Související články

Nahá žena se koupala v kašně v centru Prahy

Nudistickou koupel si dopřála v pátek 38letá žena na Karlově náměstí v Praze. Ke svlažení v horkém dni si vybrala kašnu uprostřed frekventovaného parku, kde se...

Výběr článků

Načítám