Hlavní obsah

Opilec na ještěrce rozmetal sklad lahví na Jihlavsku, škoda za půl milionu

Střítež

Škodu za bezmála půl milionu korun a trestní stíhání kvůli poškození cizí věci má na krku 41letý muž, který podle policie rozmetal pomocí vysokozdvižného vozíku sklad lahví a sudů od piva na Jihlavsku. S ještěrkou narážel do přepravek a regálů, načež z místa zmizel. Policie ho pak vypátrala a kvůli jeho opilosti poslala na záchytku.

Foto: Policie ČR

Následky řádění muže ve skladu piva na Jihlavsku

Článek

S nadsázkou řečeno, kámen na kameni nezůstal v noci na minulý čtvrtek po řádění muže ve skladišti v obci Střítež na Jihlavsku. „Policisté krátce po půlnoci přijali oznámení o muži, který ve skladu ničí zboží,“ informovala v pondělí o případu mluvčí policie Michaela Lébrová.

Na místě se ukázalo, že nevídaný poprask měl na svědomí 41letý bývalý zaměstnanec skladu.

Kuriózní krádež v Ostravě: Zloději skončili obklíčeni vysokozdvižnými vozíky

Krimi

„Za použití vysokozdvižného vozíku narážel do přepravek s pivem a regálů,“ zmínila mluvčí.

Podezřelý sice ještě před příjezdem hlídky z místa utekl, policisté ho ale záhy vypátrali nedaleko firmy. Vzhledem k tomu, že byl opilý, putoval nejdřív na záchytku.

Kriminalisté případ dál řeší ve zkráceném řízení jako poškození cizí věci s trestní sazbou až ročního vězení. Podle vyšetřovatelů muž způsobil škodu za nejméně 470 tisíc korun. Zda jeho řádění souviselo s předchozím odchodem z firmy, policie nezmínila.

Automat v Prostějově muži nevydal bagetu, a tak ji vyprostil vysokozdvižným vozíkem

Krimi

Výběr článků

Načítám