Hlavní obsah

Od fritézy se vzňala kuchyň, restauraci museli evakuovat

Právo, Aleš Honus
Opava

Technická závada na fritovacím hrnci byla v neděli večer příčinou požáru v opavské restauraci. Ze silně zakouřeného objektu muselo být evakuováno 11 lidí, kuchařka utrpěla lehké zranění. Škoda na provozovně se blíží půl miliónu korun.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Budova musela být evakuována.

Článek

Hasiči na místo vyjeli v 20:30. "Ze silně zakouřeného objektu vyvedli hasiči dvě osoby, dalších devět lidí bylo evakuováno. Hasiči požár uhasili za 40 minut, pak objekt odvětrávali pomocí přetlakového ventilátoru," uvedl mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Kůdela.

Kuchařku museli ošetřit lékaři, šlo ale o lehčí zranění, které si nevyžádalo hospitalizaci. "Příčinou vzniku požáru byla technická závada na fritéze," dodal Kůdela.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Požárem zničená kuchyně.

Související témata:

Výběr článků

Načítám