Hlavní obsah

Neznámý muž v Praze zase onanoval v tramvaji. Kamera ho zachytila po roce na stejném místě

Praha

Po roce na sebe znovu upoutal pozornost policistů z centra Prahy neznámý muž. V červnu onanoval v tramvaji před 21letou ženou, která před ním musela utéct ven z vozu. Jak pak policisté zjistili, stejný muž se podobného jednání dopustil už před rokem na totožném místě. O pár hodin později byl muž dopaden díky novým poznatkům.

Foto: Miloslav Hradil, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Mladá žena se s neznámým mužem potkala v tramvají číslo 9, nastoupila na Národní třídě. Na Václavském náměstí si k ní přisedl a po krátké chvilce si z poklopce vytáhl přirození a začal masturbovat.

„Po několika minutách si tohoto jednání mladá žena všimla a okamžitě od muže odešla ke dveřím a na další zastávce vystoupila,“ popsal mluvčí pražské policie Richard Hrdina. Muž vystoupil hned za ženou a poté se ztratil v uličkách města.

Případem se začali zabývat policisté z Bartolomějské ulice, kteří zveřejnili záběry z kamery v tramvaji. Na té je vidět postarší muž s brýlemi, který nejprve stojí u dveří a poté si přisedne k oběti. Během pátrání policisté zjistili, že muž pro ně není zas tolik „neznámý“. Stejného jednání se totiž dopustil i před rokem. A to ve stejném čísle tramvajové linky na naprosto stejném místě onanoval před podobně starou dívkou.

„Tehdy se ho ale bohužel vypátrat nepodařilo, a tak policisté žádají širokou veřejnost o pomoc a věří, že se k nim dostane dostatek poznatků k tomu, aby muže mohli ztotožnit a dopadnout,“ dodal Hrdina.

Hledaný je podezřelý z výtržnictví, za což mu hrozí až dvouletý trest vězení. Pokud hledaného poznáváte, obraťte se na linku 158.

Muž s rozparkem stále onanuje v pražském metru. Poškozených žen přibývá

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám