Hlavní obsah

Nehoda zastavila část Pražského okruhu, vytvořily se kolony

Praha
Aktualizováno

Vážná nehoda dvou vozidel uzavřela Pražský okruh před sjezdem na Vestec. Záchranáři odvezli sanitkou ženu se zraněním hlavy, původně vyslali do akce i vrtulník. Kvůli uzavírce se na frekventované trase vytvořily kolony, provoz policie obnovila v 10:30.

Nehoda na Pražském okruhuVideo: Aktu.cz

Článek

Nehoda se v úterý kolem 9:00 stala v místě na pomezí hlavního města a Středočeského kraje ve směru na D5 před sjezdem na Vestec.

„Na silnici je kompletně omezen provoz a na pomoc zraněným přiletěl vrtulník,“ uvedli policisté na síti X.

Mluvčí pražské záchranky Jana Poštová pak upřesnila, že letoun se vracel prázdný. Podle mluvčí středočeské záchranné služby Moniky Novákové se zdravotníci postarali o ženu se zraněním hlavy, kterou odvezli sanitkou do nemocnice.

Foto: ŘSD

Kolona vozidel po nehodě na Pražském okruhu

Podle prvotních informací policie se jednalo o střet několika vozidel, silničáři na webu Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) Dopravniinfo.cz uvedli, že na místě byla dvě havarovaná osobní auta, čemuž odpovídají i záběry z místa.

Policisté okolnosti a příčinu nehody dál vyšetřují. Kvůli uzavření silnice se vytvořily kolony, policie pak pouštěla řidiče jedním jízdním pruhem, načež zhruba v 10:30 provoz plně obnovila.

Foto: Aktu.cz

Nehoda na Pražském okruhu

Foto: Policie ČR

Záchranka poslala na místo nehody také vrtulník.

Provoz na dálnici D1 u Devíti Křížů komplikovala nehoda pěti aut

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám