Hlavní obsah

Na prodavačku namířil nůž, strážníci byli před domem

Nůž vytasil v pondělí v podvečer na prodavačku v prodejně potravin na Poděbradově náměstí v Prostějově pětapadesátiletý muž. Chtěl peníze, ale nepochodil a skončil v rukou policistů.

Foto: Miloslav Hradil, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„V pondělí jsme přijali oznámení o přepadení prodejny potravin na Poděbradově náměstí v Prostějově. Krátce před osmnáctou hodinou vstoupil do obchodu pětapadesátiletý muž z Prostějova, který na prodavačku u pokladny namířil nůž a řekl, že chce peníze,“ popsal policejní mluvčí Libor Hejtman.

Prodavačka muži peníze nevydala a začala křičet, což uslyšela její kolegyně, která za ní přiběhla. Mezitím muž nůž schoval a zůstal v klidu na místě. Téměř ihned do prodejny přišli strážníci Městské policie Prostějov, kteří se pohybovali před prodejnou a muže zadrželi.

Krátce nato na místo dorazili policisté, kteří si zadrženého muže převzali a umístili ho do policejní cely. „Prostějovští kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupež, za který muži hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až deset let,“ dodal Libor Hejtman.

Související témata:

Výběr článků

Načítám