Hlavní obsah

Na pražském Vyšehradě našli doklady s dopisem na rozloučenou, o kus dál ležel mrtvý muž

Tragicky skončilo pátrání po mladém muži, který pravděpodobně skočil z vyšehradské vyhlídky u Rašínova nábřeží v Praze. Dopis na rozloučenou našel svědek, který zalarmoval policii. Ta následně muže našla nedaleko bez známek života, následná resuscitace už nepomohla.

Pád muže pod VyšehrademVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Článek

Před jedenáctou hodinou dopoledne se na linku 158 obrátil člověk, který na vyšehradské vyhlídce objevil doklady a vedle nich i dopis na rozloučenou. K místu okamžitě vyjelo větší množství policejních hlídek.

„Policisté prohledávali stráň pod vyhlídkou u Rašínova nábřeží, kdy kolegové ze speciální pořádkové jednotky po chvíli objevili v nepřístupném terénu tělo muže. Okamžitě začali s resuscitací,“ řekl Novinkám mluvčí policistů Jan Rybanský s tím, že aby se k muži vůbec dostali, museli použít i nastavovací žebřík.

Muž skončil po pádu na věži u Vyšehradského tunelu, zřejmě spadl z horního ochozu.

K muži vyjela i záchranná služba, lékařka ke zraněnému přijela ze smíchovského stanoviště za pouhé čtyři minuty. „Mladý muž ale jevil jisté známky smrti, posádky záchranářů, inspektora a lékařku tak na místě vystřídal koroner,“ dodala mluvčí záchranné služby Jana Poštová.

Policie se případem nadále zabývá a zjišťuje veškeré okolnosti pádu a smrti mladého muže.

Foto: Novinky

Pražský Vyšehrad

Žena v Klatovech manžela pobodala, rdousila a pak ho zapálila. Nakonec se oběsila

Krimi

Související témata:

Výběr článků

Načítám