Hlavní obsah

Muži na Jablonecku kdosi zasekl do střechy auta krumpáč. Trefil se tak, že je vůz na odpis

Plavy

Zda šlo třeba o mstu, anebo vandalství, se lze jen dohadovat. Každopádně zaseknutý krumpáč ve střeše auta není právě obvyklý obrázek. Kdosi jej zarazil do střechy octavie třicet minut po půlnoci v noci z úterý na středu v Plavech na Jablonecku.

Foto: Policie ČR

Krumpáč zaseklý do střechy auta

Článek

Nezvyklé a hlasité rány zaujaly jednu místní obyvatelku v okamžiku, kdy vypnula televizor a chystala se jít spát. Vykoukla proto z okna, aby zjistila, co se děje, a spatřila ve střeše sousedova auta zaseknutý krumpáč. V dohledu ale nikdo nebyl.

Foto: Policie ČR

Stačily dvě rány a auto je na odpis.

Dvě rány

„Žena nejprve o tom, co se venku stalo, informovala majitele auta a potom také na tísňové lince nás. Když jsme přijeli na místo, mohli jsme jen konstatovat, že je auto po zásahu krumpáčem neopravitelné. Vandal do jeho střechy zasekl pracovní nářadí celkem dvakrát, čímž narušil nosnou část vozu, a vyřadil ho tak z provozu natrvalo,“ popsala mluvčí Policie ČR v Liberecké kraji Ivana Baláková.

Zatím neznámý pachatel svým činem způsobil škodu za šedesát tisíc korun a dopustil se výtržnictví. Pokud se podaří dotyčného dopadnout, může skončit až na dva roky ve vězení.

Opilý a zfetovaný muž házel v centru Chebu kamením po autech

Krimi

Výběr článků

Načítám