Hlavní obsah

Muž v Ostravě obtěžoval masturbací. Vzrušily ho prý pohledy žen na ulici

Ostrava

Ostravská policie obvinila z výtržnictví a krádeže osmatřicetiletého muže. Ten se ke všem svým činům přiznal. Údajně nic neplánoval. Vzrušit ho na ostravských ulicích měly pohledy žen, které se mu líbily. Proto začal před nimi masturbovat. Žádné prý nechtěl ublížit. Hrozí mu až tři roky vězení, nyní je ve vazbě.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Policie. Ilustrační snímek

Článek

Policie řešila několik nahlášených případů, kdy ženy na tísňovou linku 158 oznámily nepříjemný zážitek s obviněným mužem. Jedna žena popisovala, jak ji neznámý muž sledoval až k jejímu bydlišti v Ostravě-Přívoze.

„Následně si sundal kalhoty, ze kterých vyndal penis a začal masturbovat. Mladá žena před výtržníkem utekla do vchodu bytového domu a zavřela hlavní dveře, které byly prosklené. Muž však s onanováním nepřestal a za těmito pokračoval,“ líčila jednu z událostí ostravská policejní mluvčí Eva Michalíková.

Doplnila, že žena se za zavřenými dveřmi uklidnila a vše oznámila policii. Dokonce uvedla, že se jí to se stejným mužem už stalo podruhé. První případ však neoznámila. Přesto, že policisté ihned vyrazili na místo, pachatel zmizel.

Muž v centru Prahy masturboval před dívkami. Hledá ho policie

Krimi

„Případ si do své gesce převzali kriminalisté z Ostravy-Přívozu. Vyhodnocovali získané poznatky, zaobírali se obdobnými případy, jak aktuálními, tak i z minulosti. Ukázalo se, že se nejedná o ojedinělý případ,“ líčila dále policejní mluvčí s  tím, že na konci května se pak ozvala policii další žena, která měla podobnou zkušenost.

Na parkovišti pod Frýdlantskými mosty k ní přišel neznámý muž, když seděla v autě. „Bez jakéhokoliv slova si měl neznámý muž sundat kalhoty a začít masturbovat,“ uvedla Michalíková. Ve všech případech mezi poškozenými a pachatelem nepadlo jediné slovo. Na ženy se měl jen dívat a přitom masturbovat.

Netrvalo dlouho a policie zadržela osmatřicetiletého muže, který se již v minulosti obdobného jednání dopustil. Navíc se ukázalo, že má na svědomí i krádeže v obchodech. Odcizil například čokolády či tablety na praní.

Ihned vše oznámit

V souvislosti s případem policie vydala doporučení, jak se mají poškozené osoby v takových případech zachovat.

„Víme, že se může jednat o velmi stresovou situaci, přesto doporučujeme učinit okamžité oznámení na tísňovou linku 158, co nejlépe popsat pachatele, případně jeho útěkovou trasu a vyčkat na bezpečném místě do příjezdu policejních hlídek,“ shrnula policejní mluvčí.

Přes půl druhé hodiny onanoval před kamerou v hotelu v Praze. Policie hledá leváka s pleší

Krimi

Výběr článků

Načítám