Hlavní obsah

Muž v centru Prahy masturboval před dívkami. Hledá ho policie

Pražští kriminalisté hledají muže, který v restauraci v centru Prahy onanoval před dvěma mladými dívkami. Ty před ním v šoku utekly, muž je ale chvíli pronásledoval. Když pak viděl, že se dívky baví s obsluhou, zmizel v uličkách metropole. Teď žádají o pomoc veřejnost.

Policisté hledají onanistu z centra Prahy.Video: Policie ČR

Článek

K incidentu došlo v pondělí po jedné hodině odpoledne. Doposud neznámý muž si v restauraci s rychlým občerstvením v Národní ulici vyhlédl dvě mladé dívky. Podle policie je chvíli sledoval.

Jakmile dívky vyšly po schodech do patra a usedly ke stolu, sedl si muž o kousek dál. Zároveň tak šikovně, že se před ostatními návštěvníky kryl za sloupem. Poté začal masturbovat.

Zdrogovaný řidič ujížděl a pak utíkal policistům. Nakonec skočil do Labe

Krimi

„Vyděšené dívky se rozhodly raději z místa odejít a vydaly se tuto událost nahlásit obsluze restaurace. Neznámý muž je po restauraci pronásledoval a ve chvíli, když uviděl, jak se dívky baví s obsluhou, tak ihned utekl ven a ztratil se v přilehlých ulicích,“ řekl mluvčí policistů Richard Hrdina.

Hledaný muž je ve věku kolem 50 let, vysoký až 185 centimetrů, má šedočerné vlasy s pleškou v přední části. V době činu byl oblečen do šedivého trička, tmavých kraťasů a na nohou měl pantofle.

Foto: Policie ČR

Policisté hledají onanistu z centra Prahy.

Případem se zabývají kriminalisté 1. oddělení Prahy I, kteří mají k dispozici kamerové záběry. Muž se ale po útěku z restaurace ztratil v ulicích centra Prahy.

Policisté dodávají, že pokud muže někdo pozná, měl by se obrátit na linku 158. „Neznámý muž je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což mu v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi,“ dodal Hrdina.

Řidič porsche jel po dálnici 218 kilometrů v hodině. Nepozornost, hájil se

Krimi

Výběr článků

Načítám