Hlavní obsah

Muž na Slovácku spadl do rozvodněného potoka a už se nevynořil

Jankovice
Aktualizováno

Policie pátrá po 54letém muži, který v sobotu odpoledne spadl do rozvodněného potoka na Uherskohradišťsku. Viděl ho přitom svědek, jenž mu však neměl šanci pomoci, informovala Novinky policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Foto: X/Policie ČR

Rozvodněný Jankovický potok

Článek

Muž podle ní spadl do rozvodněného Jankovického potoka v Jankovicích na Uherskohradišťsku při uklízení naplavenin u domu.

„Svědek, který událost oznámil, uvedl, že jej viděl, jak do rozbouřené vody spadl, pak se ještě vynořil a následně jej pohltila voda. Vzhledem k situaci neměl šanci muži pomoci,“ uvedla mluvčí.

Policisté jsou podle ní stále na místě a po muži pátrají, procházejí podél koryta. „Potok je však hodně rozvodněný, je v něm silný proud, který muže mohl stáhnout daleko,“ dodala Kyšnerová s tím, že vzhledem k situaci na toku nelze povolat ani potápěče.

Aktuální povodňová situace v ČR

Českou republiku od víkendu sužovaly vytrvalé deště, který způsobily povodně na velké části území. Nejhorší byla situace na severu Moravy, kde byla překonána i dosud nejničivější povodeň z roku 1997. Sledujte veškeré aktuální dění v on-line reportáži Novinek.

Hasiči zachraňovali sedm lidí z ostrůvku na Labi. Rozbil se jim motorový člun

Krimi

Výběr článků

Načítám